Håkan Perssons Åkeri Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556434-2664 är organisationsnummer för bolaget Håkan Perssons Åkeri Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Håkan Perssons Åkeri Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ockelbo som är den kommunen som Håkan Perssons Åkeri Aktiebolag finns i.

Håkan Perssons Åkeri Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-10-08 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Håkan Perssons Åkeri Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Håkan Perssons Åkeri Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ockelbo som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Håkan Perssons Åkeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Håkan Perssons Åkeri Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 026-142655 eller genom brev på följande adress:
Strömsbrov. 17, 803 09, Gävle

Bolaget skall bedriva åkerirörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Håkan Perssons Åkeri Aktiebolag och det är Persson, Per Håkan som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Anita Ingemo som är född 1952 och har titeln Suppleant, Rosén, Marie Louise som är född 1949 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,