Spetsbäcken AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva formning och tillverkning av plastprodukter för fordons- och sjukvårdsindustrin samt äga och förvalta fast egendom och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Spetsbäcken AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ockelbo så är Spetsbäcken AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Ockelbo arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ockelbo och i Gävleborgs län. Redan 1991-12-10 så skapades Spetsbäcken AB och företaget är har F-skattsedel Spetsbäcken AB har haft det sedan 1994-01-01.

Spetsbäcken AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556434-4702 är organisationsnummret för företaget som finns i Ockelbo.

Just nu är Spetsbäcken AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Spetsbäcken AB så går det att nå dem via telefon på 0297-41100 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Spetsbäcken AB är Hålén, Bror Åke som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Sågström, Jens Ove Anders som är född 1943 och har titeln Suppleant, Eriksson, Berndt Tommy som är född 1946 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .