Ockelbo Familjeläkarmottagning AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva hälso och sjukvård ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ockelbo Familjeläkarmottagning AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ockelbo så är Ockelbo Familjeläkarmottagning AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Ockelbo arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ockelbo och i Gävleborgs län. Redan 1991-10-10 så skapades Ockelbo Familjeläkarmottagning AB och företaget är har F-skattsedel Ockelbo Familjeläkarmottagning AB har haft det sedan 1999-01-01.

Ockelbo Familjeläkarmottagning AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556434-5360 är organisationsnummret för företaget som finns i Ockelbo.

Just nu är Ockelbo Familjeläkarmottagning AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Ockelbo Familjeläkarmottagning AB så går det att nå dem via telefon på 0297-41902 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ockelbo Familjeläkarmottagning AB är Boström, Gunnar Arne som är född 1953 och har titeln VD, Boström, Gunnar Arne som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Karin Marianne som är född 1959 och har titeln Suppleant, Olsson, Lars Gunnar Henrik som är född 1959 och har titeln Revisor, Hudik Revision AB som är född och har titeln Revisor, .