In Situ Instrument Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

In Situ Instrument Aktiebolag är en verksamhet som finns i Ockelbo. I In Situ Instrument Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Östberg, Ulla Margareta som är född 1949 och har titeln Extern firmatecknare, Östberg, Björn Joachim som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Norén, Bengt Anders som är född 1948 och har titeln Suppleant, Eriksson, Berndt Tommy som är född 1946 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med In Situ Instrument Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå In Situ Instrument Aktiebolag på telefon 0297-40277.

Bolaget ska bedriva tillverkning, produktutveckling och försäljning av meteorologiska mätinstrument samt konsult- verksamhet i anslutning härtill, samt därtill förenlig verksamhet.

Idag är In Situ Instrument Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

In Situ Instrument Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Ockelbo arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

In Situ Instrument Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och In Situ Instrument Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för In Situ Instrument Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Östberg, Ulla Margareta

In Situ Instrument Aktiebolag har 556442-0965 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.