Ockelbo Sallat AB

Gävleborgs län

Information

Ockelbo Sallat AB är ett företag som finns i Ockelbo. I Ockelbo Sallat AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bergqvist, Karl Jimmy som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergqvist, Karl Inge som är född 1957 och har titeln Suppleant, Nivard, Per Inge som är född 1967 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ockelbo Sallat AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ockelbo Sallat AB på telefon 0297-51090.

Bolaget skall bedriva salladsodling, entreprenadverksamhet med grävmaskiner, lastbilstransporter samt ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ockelbo Sallat AB av bolagstypen Aktiebolag.

Ockelbo Sallat AB är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Ockelbo arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Ockelbo Sallat AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Ockelbo Sallat AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ockelbo Sallat AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Ockelbo Sallat AB har 556447-3626 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.