B. Spjuths Bil & Smide AB

Gävleborgs län

Information

B. Spjuths Bil & Smide AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Ockelbo som är den kommunen där B. Spjuths Bil & Smide AB finns. I Ockelbo så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. B. Spjuths Bil & Smide AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket B. Spjuths Bil & Smide AB har haft sedan 1995-01-01. B. Spjuths Bil & Smide AB har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till B. Spjuths Bil & Smide AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Vansbron 6, 816 93, Ockelbo men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0297-42525.

Ockelbo arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är B. Spjuths Bil & Smide AB Privat, ej börsnoterat.

B. Spjuths Bil & Smide AB har idag 556461-0623 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för B. Spjuths Bil & Smide AB

Bolaget skall bedriva bil- och smidesverkstad samt försäljning av fordon ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I B. Spjuths Bil & Smide AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Spjut, Bo Erik som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson Spjut, Inger Margareta som är född 1951 och har titeln Suppleant, Olsson, Charlotta Anna Kristina som är född 1970 och har titeln Revisor, Rosén, Marie Louise som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .