Lingbo Specialsnickeri Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Lingbo Specialsnickeri Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Ockelbo som är den kommunen där Lingbo Specialsnickeri Aktiebolag finns. I Ockelbo så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lingbo Specialsnickeri Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Lingbo Specialsnickeri Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Lingbo Specialsnickeri Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0297-50310.

Ockelbo arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Idag är Lingbo Specialsnickeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Lingbo Specialsnickeri Aktiebolag har idag 556462-7247 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Lingbo Specialsnickeri Aktiebolag

Bolaget skall tillverka och sälja specialsnickerier ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Lingbo Specialsnickeri Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Per Gunnar som är född 1942 och har titeln VD, Andersson, Per Gunnar som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Per Magnus som är född 1968 och har titeln Suppleant, Ågren, Hans Lennart som är född 1948 och har titeln Revisor, Forsberg, Eva Annika som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.