Järnrike Buss Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ockelbo och Järnrike Buss Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Järnrike Buss Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Järnrike Buss Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Järnrike Buss Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1993-03-08. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Ockelbo där företaget finns i jobbar för att företag som Järnrike Buss Aktiebolag ska trivas.

Järnrike Buss Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Ockelbo så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva allehanda persontransporter samt transporter och handel med skogs- och jordbruksprodukter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Järnrike Buss Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Järnrike Buss Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Ockelbo.

Vill man komma i kontakt med Järnrike Buss Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0297-46162.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Lundin, Ragnar Per-Olof.

De som är på något sätt har med Järnrike Buss Aktiebolag är Lundin, Ragnar Per-Olof som är född 1948 och har titeln VD, Lundin, Ragnar Per-Olof som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Grudin, Helena Therese som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundin, Siv Ann-Christin som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Lestander, Ida Anna Margareta som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor.

Järnrike Buss Aktiebolag har 556463-9986 som sitt organisationsnummer.