Enterprise Europe AB

Gävleborgs län

Information

Enterprise Europe AB är ett av många bolag som finns i Ockelbo. Det är nämligen den kommunen som Enterprise Europe AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Enterprise Europe AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Enterprise Europe AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1994-06-23. Men sedan 1994-01-01 så har Enterprise Europe AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Hagv. 32, 816 31, Ockelbo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Enterprise Europe AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0297-41011.

Ockelbo arbetar för att bolag som Enterprise Europe AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Enterprise Europe AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva försäljning av hälsoprodukter, bedriva konsultation och föreläsningar inom verksamhetsområdet samt även idka därmed förenlig verkssamhet

Firmatecknare för Enterprise Europe AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Enterprise Europe AB och det är följande personer, Stålberg, Kerstin Monica som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Stålberg, Lars Gunnar som är född 1957 och har titeln Suppleant, Gustavsson, Eva Malin Johanna som är född 1975 och har titeln Revisor, Sanrev AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Enterprise Europe AB är 556489-4854.