OBO Trading Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ockelbo och OBO Trading Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och OBO Trading Aktiebolag är ett av dem. Statusen för OBO Trading Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

OBO Trading Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-08-23. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Ockelbo där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som OBO Trading Aktiebolag ska trivas.

OBO Trading Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-01-22. I Ockelbo så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva bensinstationsverksamhet med försäljning av drivmedel, smörjmedel, oljeprodukter och dagligvaror samt därmed förenlig verksamhet. bolaget skall även äga och förvalta värdepapper och fastigheter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att OBO Trading Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är OBO Trading Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Ockelbo.

Vill man komma i kontakt med OBO Trading Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0297-42150.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med OBO Trading Aktiebolag är Persson, Alf Christer som är född 1948 och har titeln VD, Persson, Alf Christer som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Qvarnström, Erik Ola som är född 1950 och har titeln Suppleant, Ågren, Karl Anders som är född 1951 och har titeln Revisor, Anders Ågren Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

OBO Trading Aktiebolag har 556491-2383 som sitt organisationsnummer.