AT Sadelmakeri Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

AT Sadelmakeri Aktiebolag är en verksamhet som finns i Ockelbo. I AT Sadelmakeri Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nord, Kjell Tommy som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Nord, Anna Maria som är född 1966 och har titeln Suppleant, Forsberg, Eva Annika som är född 1947 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med AT Sadelmakeri Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå AT Sadelmakeri Aktiebolag på telefon 0297-50089.

Bolaget skall utföra trailertransporter av skogs- ocn entreprenadmaskiner och specialtransporter, uthyrning av förartjänster, tillverkning och försäljning av hästartiklar i läder ävensom idka därmed förenlig verksamh

Idag är AT Sadelmakeri Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

AT Sadelmakeri Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Ockelbo arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

AT Sadelmakeri Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och AT Sadelmakeri Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för AT Sadelmakeri Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

AT Sadelmakeri Aktiebolag har 556491-9594 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.