Hedberga Hönseri och Assistans AB

Gävleborgs län

Information

Hedberga Hönseri och Assistans AB är ett av många företag som finns i Ockelbo. Det är nämligen den kommunen som Hedberga Hönseri och Assistans AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hedberga Hönseri och Assistans AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1995-07-06.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Näset 9, 816 94, Ockelbo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hedberga Hönseri och Assistans AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0297-43270.

Ockelbo arbetar för att företag som Hedberga Hönseri och Assistans AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hedberga Hönseri och Assistans AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Gävleborgs län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva äggproduktion och utföra assistansservice inom vårdsektorn samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hedberga Hönseri och Assistans AB är följande:
Firman tecknas av styrelseledamoten och suppleanten var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hedberga Hönseri och Assistans AB och det är följande personer, Hedberg, Tommy Ingevar Valdemar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedberg, Inger Gunilla som är född 1958 och har titeln Suppleant, Nilsson, Inger Agneta som är född 1960 och har titeln Revisor, Sturesson, Sture Håkan som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision i Bollnäs AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hedberga Hönseri och Assistans AB är 556515-0900.