Hans Hedlunds Åkeri AB

Gävleborgs län

Information

Hans Hedlunds Åkeri AB är ett företag som finns i Ockelbo. I Hans Hedlunds Åkeri AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hedlund, Hans Uno som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedlund, Lisbeth Ingegerd Kristina som är född 1949 och har titeln Suppleant, Rosén, Marie Louise som är född 1949 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hans Hedlunds Åkeri AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Hans Hedlunds Åkeri AB på telefon 010-2534058.

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Hans Hedlunds Åkeri AB av bolagstypen Aktiebolag.

Hans Hedlunds Åkeri AB är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Ockelbo arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Hans Hedlunds Åkeri AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Hans Hedlunds Åkeri AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hans Hedlunds Åkeri AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Hans Hedlunds Åkeri AB har 556521-3542 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.