Hanell Entreprenad Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Hanell Entreprenad Aktiebolag är ett bolag som finns i Ockelbo. I Hanell Entreprenad Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Moberg, Tom som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Eltebo, Jan Gunnar som är född 1967 och har titeln Suppleant, Morelius, Carl-Erik som är född 1945 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hanell Entreprenad Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Hanell Entreprenad Aktiebolag på telefon 0297-41154.

Bolaget skall bedriva skogsvård samt skogsavverkningar, totalentreprenad inom byggbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Hanell Entreprenad Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Hanell Entreprenad Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Ockelbo arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Hanell Entreprenad Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Hanell Entreprenad Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hanell Entreprenad Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Hanell Entreprenad Aktiebolag har 556522-1479 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.