Ockelbo Rådhus AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall ha till föremål för sin verksamhet att : bedriva konsultverksamhet och verksamhet inom reklam, media och marknadsföring äga, förvalta och bedriva handel med fast egendom och värdepapper bedriva med ovan angiven verksamhet förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ockelbo Rådhus AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ockelbo så är Ockelbo Rådhus AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Ockelbo arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Ockelbo och i Gävleborgs län. Redan 1995-07-21 så skapades Ockelbo Rådhus AB och bolaget är har F-skattsedel Ockelbo Rådhus AB har haft det sedan 1996-01-01.

Ockelbo Rådhus AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556522-3244 är organisationsnummret för bolaget som finns i Ockelbo.

Just nu är Ockelbo Rådhus AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Ockelbo Rådhus AB så går det att nå dem via telefon på 070-3533727 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ockelbo Rådhus AB är Grönberg, Kjell Tomas som är född 1959 och har titeln VD, Grönberg, Kjell Tomas som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Grönberg, Kjell Joel som är född 1934 och har titeln Suppleant, Hedberg, Karl Dennis som är född 1959 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .