Torbjörn Östh Åkeri AB

Gävleborgs län

Information

Torbjörn Östh Åkeri AB är ett av många företag som finns i Ockelbo. Det är nämligen den kommunen som Torbjörn Östh Åkeri AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Torbjörn Östh Åkeri AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1996-01-01.

Torbjörn Östh Åkeri AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1995-07-24. Men sedan 1995-01-01 så har Torbjörn Östh Åkeri AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Säbyggebyv. 155, 816 31, Ockelbo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Torbjörn Östh Åkeri AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-0454846.

Ockelbo arbetar för att företag som Torbjörn Östh Åkeri AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Torbjörn Östh Åkeri AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Torbjörn Östh Åkeri AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Torbjörn Östh Åkeri AB och det är följande personer, Östh, Arne Torbjörn som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Östh, Maj-Lis Kristina som är född 1943 och har titeln Suppleant, Jansson, Karl Sonny som är född 1959 och har titeln Revisor, Revisionsbolaget i Gävle AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Torbjörn Östh Åkeri AB är 556522-7062.