Tandverkstaden i Gävle AB

Gävleborgs län

Information

556523-2021 är organisationsnummer för verksamheten Tandverkstaden i Gävle AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tandverkstaden i Gävle AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ockelbo som är den kommunen som Tandverkstaden i Gävle AB finns i.

Tandverkstaden i Gävle AB har varit registrerat sedan 1995-07-25 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tandverkstaden i Gävle AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Tandverkstaden i Gävle AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ockelbo som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tandverkstaden i Gävle AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Skogh, Bo Anders -Skogh, Sonja Britt Marie

Vill ni komma i kontakt med Tandverkstaden i Gävle AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
N. Centralg. 7, 803 11, Gävle

Bolaget skall utföra förebyggande, konserverande och akut tandvård, därtill hörande kurs- och konsultverksamhet, handel med tandvårds- och hygienartiklar.

Det finns olika personer som har en koppling med Tandverkstaden i Gävle AB och det är Skogh, Bo Anders som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Skogh, Sonja Britt Marie som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Strandberg, Siv Birgitta som är född 1952 och har titeln Suppleant, Olsson, Charlotta Anna Kristina som är född 1970 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,