Nowall AB

Gävleborgs län

Information

Nowall AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Ockelbo som är den kommunen där Nowall AB finns. I Ockelbo så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Nowall AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Nowall AB har haft sedan 1997-01-01. Nowall AB har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Nowall AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Gäverängev. 2, 816 31, Ockelbo men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0297-41848.

Ockelbo arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Nowall AB Privat, ej börsnoterat.

Nowall AB har idag 556538-0358 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Nowall AB

Bolaget skall bedriva uthyrning av arbetskraft, utföra reparationer inom transport och verkstadsindustrin samt därmed förenlig verksamhet.

I Nowall AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Waller, Lars Sören som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordin, Kurt Johan som är född 1934 och har titeln Suppleant, Olsson, Charlotta Anna Kristina som är född 1970 och har titeln Revisor, Larsson, Bengt Anders som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .