Stefan Edman Åkeri AB

Gävleborgs län

Information

Stefan Edman Åkeri AB är ett av många verksamheter som finns i Ockelbo. Det är nämligen den kommunen som Stefan Edman Åkeri AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Stefan Edman Åkeri AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1997-01-01.

Stefan Edman Åkeri AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1997-03-12. Men sedan 1997-01-01 så har Stefan Edman Åkeri AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Slaggv. 1, 816 30, Ockelbo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Stefan Edman Åkeri AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-3483812.

Ockelbo arbetar för att verksamheter som Stefan Edman Åkeri AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Stefan Edman Åkeri AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Stefan Edman Åkeri AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Stefan Edman Åkeri AB och det är följande personer, Edman, Uno Stefan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Edman, Lena Katharina Elisabet som är född 1959 och har titeln Suppleant, Söderström, Erik Gustaf som är född 1946 och har titeln Revisor, Söderströms Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Stefan Edman Åkeri AB är 556539-3252.