Hammarberg i Jädraås AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ockelbo och Hammarberg i Jädraås AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Hammarberg i Jädraås AB är ett av dem. Statusen för Hammarberg i Jädraås AB är att Bolaget är aktivt.

Hammarberg i Jädraås AB är ett Aktiebolag och skapades 1997-03-03. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Ockelbo där företaget finns i jobbar för att företag som Hammarberg i Jädraås AB ska trivas.

Hammarberg i Jädraås AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Ockelbo så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Hotell- och logirörelse med restaurang- och caféverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hammarberg i Jädraås AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Hammarberg i Jädraås AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Ockelbo.

Vill man komma i kontakt med Hammarberg i Jädraås AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0297-54165.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Hammarberg i Jädraås AB är Hammarberg, Kaj Gunnar som är född 1951 och har titeln VD, Hammarberg, Kaj Gunnar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Åberg Hammarberg, Anna-Stina som är född 1950 och har titeln Suppleant, Garpenquist, Sten Erik Gustav som är född 1963 och har titeln Revisor, Garpenquist Revisions AB som är född och har titeln Revisor, .

Hammarberg i Jädraås AB har 556540-0610 som sitt organisationsnummer.