Ödmårdens Konsult AB

Gävleborgs län

Information

I Ockelbo finns det ett Aktiebolag som heter Ödmårdens Konsult AB. Det finns flera verksamheter som liknar Ödmårdens Konsult AB i Gävleborgs län. Ockelbo är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Ödmårdens Konsult AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Gävleborgs län.

Sedan 1998-02-27 så har Ödmårdens Konsult AB varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Ödmårdens Konsult AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Ockelbo.

Vill man komma i kontakt med Ödmårdens Konsult AB så kan man gör det genom att posta ett brev till N. Lingbov. 2, 816 92, Lingbo. Vi ni istället prata med Ödmårdens Konsult AB så kan ni göra det på 070-2215485.

Bolaget skall bedriva datakonsultverksamhet såsom systemering och programmering, utredningar, projektledning samt utbildning inom ADB, förvalta fastigheter och tomträtter ävensom handel med konst, antikviteter, veteranfordon samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Boström, Ulf Roland som är född 1955 och har titeln VD, Boström, Ulf Roland som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Boström, Solveig Maria Ingegerd som är född 1959 och har titeln Suppleant, Ågren, Hans Johan som är född 1975 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -Boström, Solveig Maria Ingegerd -Boström, Ulf Roland .

Ödmårdens Konsult AB har 556553-4285 som sitt organisationsnummer.