Ockelbos Personligaste Assistans AB

Gävleborgs län

Information

Ockelbos Personligaste Assistans AB är ett av många företag som finns i Ockelbo. Det är nämligen den kommunen som Ockelbos Personligaste Assistans AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ockelbos Personligaste Assistans AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1998-01-01.

Ockelbos Personligaste Assistans AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1998-03-06.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till S. Åsg. 11, 816 30, Ockelbo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ockelbos Personligaste Assistans AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0297-42620.

Ockelbo arbetar för att företag som Ockelbos Personligaste Assistans AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ockelbos Personligaste Assistans AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva personlig assistans för funktionshindrade ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ockelbos Personligaste Assistans AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ockelbos Personligaste Assistans AB och det är följande personer, Hålén, Lena Pernilla som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Hålén, Sten Ola som är född 1958 och har titeln Suppleant, Grundel, Olof Arvid som är född 1957 och har titeln Revisor, Olof Grundel Ekonomi AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ockelbos Personligaste Assistans AB är 556553-5910.