Bengt Danielsson Bygg AB

Gävleborgs län

Information

Bengt Danielsson Bygg AB är ett bolag som finns i Ockelbo. I Bengt Danielsson Bygg AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Danielsson, Bengt Åke som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedlund, Lena Anette som är född 1961 och har titeln Suppleant, Olsson, Charlotta Anna Kristina som är född 1970 och har titeln Revisor, Rosén, Marie Louise som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bengt Danielsson Bygg AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bengt Danielsson Bygg AB på telefon 0297-42479.

Bolaget skall bedriva byggnadsrörelse, småhusförsäljning samt handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bengt Danielsson Bygg AB av bolagstypen Aktiebolag.

Bengt Danielsson Bygg AB är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Ockelbo arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Bengt Danielsson Bygg AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Bengt Danielsson Bygg AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bengt Danielsson Bygg AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Bengt Danielsson Bygg AB har 556554-7295 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.