Centrumkiosken i Ockelbo AB

Gävleborgs län

Information

Centrumkiosken i Ockelbo AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Ockelbo som är den kommunen där Centrumkiosken i Ockelbo AB finns. I Ockelbo så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Centrumkiosken i Ockelbo AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Centrumkiosken i Ockelbo AB har haft sedan 1998-01-01. Centrumkiosken i Ockelbo AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Centrumkiosken i Ockelbo AB så kan ni göra det genom att skicka er post till S. Åsg. 5, 816 30, Ockelbo men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0297-40312.

Ockelbo arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Idag är Centrumkiosken i Ockelbo AB Privat, ej börsnoterat.

Centrumkiosken i Ockelbo AB har idag 556557-3531 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Centrumkiosken i Ockelbo AB

Bolaget skall bedriva kioskrörelse med tips, odds och lotter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Centrumkiosken i Ockelbo AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Eva Kristina som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Niklasson, Per-Olov som är född 1950 och har titeln Suppleant, Olsson, Charlotta Anna Kristina som är född 1970 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .