Ockelbo Väg AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ockelbo och Ockelbo Väg AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Ockelbo Väg AB är ett av dem. Statusen för Ockelbo Väg AB är att Bolaget är aktivt.

Ockelbo Väg AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-01-21. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Ockelbo där bolaget finns i jobbar för att bolag som Ockelbo Väg AB ska trivas.

Ockelbo Väg AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Ockelbo så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet inom anläggnings- sektorn, främst avseende vägbyggnad samt uthyrning av entreprenadmaskiner ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ockelbo Väg AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Ockelbo Väg AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ockelbo.

Vill man komma i kontakt med Ockelbo Väg AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0290-71260.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Ockelbo Väg AB är Gunnari, Lars Patrik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnari, Lars Ove som är född 1952 och har titeln Suppleant, Lestander, Ida Anna Margareta som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

Ockelbo Väg AB har 556565-4414 som sitt organisationsnummer.