Wij Maskincenter AB

Gävleborgs län

Information

Wij Maskincenter AB är ett av många bolag som finns i Ockelbo. Det är nämligen den kommunen som Wij Maskincenter AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Wij Maskincenter AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1999-01-01.

Wij Maskincenter AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1999-01-28. Men sedan 1999-01-01 så har Wij Maskincenter AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Brömsv. 17, 816 30, Ockelbo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Wij Maskincenter AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0297-40594.

Ockelbo arbetar för att bolag som Wij Maskincenter AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Wij Maskincenter AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva maskin och fordonsservice och försäljning av tillbehör och reservdelar, allt främst avseende skogsmaskiner ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Wij Maskincenter AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Wij Maskincenter AB och det är följande personer, Rosén, Sölve Ingemar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosén, Inga Carina som är född 1958 och har titeln Suppleant, Rosén, Marie Louise som är född 1949 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Wij Maskincenter AB är 556565-9058.