KILAB Kedjeexperten i Lingbo AB

Gävleborgs län

Information

I Ockelbo finns det ett Aktiebolag som heter KILAB Kedjeexperten i Lingbo AB. Det finns flera företag som liknar KILAB Kedjeexperten i Lingbo AB i Gävleborgs län. Ockelbo är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

KILAB Kedjeexperten i Lingbo AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera bolag som är det i Gävleborgs län.

Sedan 1999-09-01 så har KILAB Kedjeexperten i Lingbo AB varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är KILAB Kedjeexperten i Lingbo AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Ockelbo.

Vill man komma i kontakt med KILAB Kedjeexperten i Lingbo AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Kolv. 2, 816 92, Lingbo. Vi ni istället prata med KILAB Kedjeexperten i Lingbo AB så kan ni göra det på 0297-50200.

Bolaget skall bedriva försäljning och montage av transportörkedjor och kedjehjul med tillbehör samt transmissionskedjor och kedjehjul. Bolaget skall även bedriva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Gisselman, Lars Magnus som är född 1972 och har titeln VD, Gisselman, Lars Magnus som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Denberger, Bernd Jürgen Thomas som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Anders Jörgen som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Löfstrand, Per Anders som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Denberger, Pia Elisabeth som är född 1963 och har titeln SuppleantErsmarker, Hans Göran som är född 1958 och har titeln Revisor, Er Revision i Gävle AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Denberger, Bernd Jürgen Thomas Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

KILAB Kedjeexperten i Lingbo AB har 556573-9793 som sitt organisationsnummer.