Forma Plast i Ockelbo AB

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Forma Plast i Ockelbo AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Ockelbo här finns det många olika Aktiebolag. Forma Plast i Ockelbo AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Ockelbo jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Gävleborgs län gör att företag trivs där.

Forma Plast i Ockelbo AB är momsregistrerat sedan2000-02-29 och har organisationsnummer 556581-1196.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0297-41100 alternativt besöka eller skicka post till Forma Plast i Ockelbo AB på följande adress Hamrångev. 16, 816 31, Ockelbo.

Forma Plast i Ockelbo AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-02-02.

I Forma Plast i Ockelbo AB så sitter följande personer i styrelsen: , Sågström, Jens Ove Anders som är född 1943 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utveckla och tillverka vakuumformade plastdetaljer samt vakuumformningsverktyg, äga och förvalta fast egendom och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.