Optandsbordet AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget ska bedriva tillverkning och försäljning av massagebord och därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska vidare bedriva entreprenadverksamhet inom bygg- och anläggningssektorn, kursverksamhet samt lokaluthyrning och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Optandsbordet AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ockelbo så är Optandsbordet AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Ockelbo arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Ockelbo och i Gävleborgs län. Redan 2000-02-10 så skapades Optandsbordet AB och bolaget är har F-skattsedel Optandsbordet AB har haft det sedan 2000-02-15.

Optandsbordet AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-02-15

556582-8752 är organisationsnummret för bolaget som finns i Ockelbo.

Just nu är Optandsbordet AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Optandsbordet AB så går det att nå dem via telefon på 070-5679810 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nordlund, Eva Gunilla -Nordlund, Lars Erik

Följande personer är på något sätt aktiva inom Optandsbordet AB är Nordlund, Lars Erik som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordlund, Eva Gunilla som är född 1957 och har titeln Suppleant, Vainikka, Erik Reinhold Eino som är född 1951 och har titeln Revisor, E. Vainikka Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .