Ockelbo Ost AB

Gävleborgs län

Information

Ockelbo Ost AB är ett av många bolag som finns i Ockelbo. Det är nämligen den kommunen som Ockelbo Ost AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ockelbo Ost AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2000-02-02.

Ockelbo Ost AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2000-01-04. Men sedan 2000-03-27 så har Ockelbo Ost AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Gäverängev. 11, 816 31, Ockelbo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ockelbo Ost AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0297-55485.

Ockelbo arbetar för att bolag som Ockelbo Ost AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ockelbo Ost AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva packetering av ost och grossist för livsmedel ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ockelbo Ost AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ockelbo Ost AB och det är följande personer, Ström, Torsten Göran som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Almqvist, Bo Stefan som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Sahlén, Maria Christina som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Ström, Göran Fredrik som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosén, Marie Louise som är född 1949 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Ockelbo Ost AB är 556583-3919.