P-O Lantz AB

Gävleborgs län

Information

556600-2373 är organisationsnummer för bolaget P-O Lantz AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som P-O Lantz AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ockelbo som är den kommunen som P-O Lantz AB finns i.

P-O Lantz AB har varit registrerat sedan 2000-11-06 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-12-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för P-O Lantz AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-12-14.

P-O Lantz AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ockelbo som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för P-O Lantz AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med P-O Lantz AB så kan ni göra det på telefon genom 0297-40469 eller genom brev på följande adress:
Smältv. 32, 816 30, Ockelbo

Bolaget skall bedriva rivnings-, betonghåltagnings- och saneringsarbeten samt övrig byggverksamhet och handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med P-O Lantz AB och det är Lantz, Bo Per-Ove som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Eva Maria som är född 1959 och har titeln Suppleant, Rosén, Marie Louise som är född 1949 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,