K-Å Wiik AB

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns K-Å Wiik AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Ockelbo här finns det många olika Aktiebolag. K-Å Wiik AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Ockelbo jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Gävleborgs län gör att företag trivs där.

K-Å Wiik AB är momsregistrerat sedan2001-05-05 och har organisationsnummer 556603-7957.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 070-5826707 alternativt besöka eller skicka post till K-Å Wiik AB på följande adress Svartnäsv. 7, 816 95, Åmotsbruk.

K-Å Wiik AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-05-05.

I K-Å Wiik AB så sitter följande personer i styrelsen: , Wik, Elisabeth Johanna som är född 1973 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med jakt & fisketillbehör, entreprenadtjänster att utföra förartjänster i skogsmaskiner, fastakranar, mobilakranar i industrier och hamnar. Reparations- arbete av maskiner och redskap som svetsning och hydraulik. Utföra tjänster av manuella och motormanuella redskap i skogs- bruk. Planeringsarbeten i skogsbruk. Utföra tjänster inom VVS- branschen. Köpa och sälja trädråvara ex. rundvirke, gärdsgårds- virke, stängselvirke, julgranar. Utföra tjänster i byggbranschen. Guidning inom jakt och vildmarksliv och jaktuppdrag. Import av jakt och vildmarksutrustningar. Försäljning av arbetskläder, skyddskläder, jakt- och fiskekläder ävensom idka därmed förenlig verksamhet.