Ola Åström Skogsservice AB

Gävleborgs län

Information

I Ockelbo finns det ett Aktiebolag som heter Ola Åström Skogsservice AB. Det finns flera verksamheter som liknar Ola Åström Skogsservice AB i Gävleborgs län. Ockelbo är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Ola Åström Skogsservice AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-05-15 och det finns flera verksamheter som är det i Gävleborgs län.

Sedan 2000-12-29 så har Ola Åström Skogsservice AB varit registrerat och sedan 2001-05-15 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Ola Åström Skogsservice AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Ockelbo.

Vill man komma i kontakt med Ola Åström Skogsservice AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Kvarnv. 2, 816 95, Åmotsbruk. Vi ni istället prata med Ola Åström Skogsservice AB så kan ni göra det på 0297-60448.

Bolaget skall bedriva skogsvård såsom markberedning, plantering, röjning, skogsgödsling, dikning, inköp och administration. Jaktvårdsarbete såsom administration och planering, guidning och jaktuppdrag. Köpa och sälja skog, tillverka stommar för hus- byggnationer samt utföra snickeriarbeten. Uthyrning av förar- tjänster för skogsmaskiner samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Åström, Leif Ola som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Åström, Britt Eva Christina som är född 1945 och har titeln Suppleant, Eriksson, Berndt Tommy som är född 1946 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Ola Åström Skogsservice AB har 556603-7981 som sitt organisationsnummer.