RODAB Plåtslageri AB

Gävleborgs län

Information

RODAB Plåtslageri AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Ockelbo som är den kommunen där RODAB Plåtslageri AB finns. I Ockelbo så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. RODAB Plåtslageri AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket RODAB Plåtslageri AB har haft sedan 2001-05-23. RODAB Plåtslageri AB har funnits sedan och 2001-05-23 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till RODAB Plåtslageri AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Hamrångev. 19, 816 31, Ockelbo men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0297-571460.

Ockelbo arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är RODAB Plåtslageri AB Privat, ej börsnoterat.

RODAB Plåtslageri AB har idag 556607-9991 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nilsson, Per Daniel -Nilsson, Sölve Roger är den som för stunden ansvarar för RODAB Plåtslageri AB

Bolaget skall bedriva plåtslageri och idka fastighetsförvaltning samt annan därmed förenlig verksamhet.

I RODAB Plåtslageri AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Sölve Roger som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Per Daniel som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Blom, Eivor Eva Marie som är född 1965 och har titeln Suppleant, Källström Nilsson, Catarina Elisabet som är född 1968 och har titeln Suppleant, Nilsson, Sölve Christian som är född 1943 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorOlsson, Charlotta Anna Kristina som är född 1970 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .