Obo Redovisning AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ockelbo och Obo Redovisning AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Obo Redovisning AB är ett av dem. Statusen för Obo Redovisning AB är att Bolaget är aktivt.

Obo Redovisning AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-05-30. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Ockelbo där företaget finns i jobbar för att företag som Obo Redovisning AB ska trivas.

Obo Redovisning AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-06-11. I Ockelbo så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva redovisning och bokföring, revision, skatterådgivning och värdepappershandel.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Obo Redovisning AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-06-11.

Idag är Obo Redovisning AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Ockelbo.

Vill man komma i kontakt med Obo Redovisning AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0297-41958.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Obo Redovisning AB är Östling, Gun Torborg som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Fröjd, Gun Monica som är född 1964 och har titeln Suppleant, Lestander, Ida Anna Margareta som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

Obo Redovisning AB har 556610-7420 som sitt organisationsnummer.