L G Hollsten AB

Gävleborgs län

Information

L G Hollsten AB är en verksamhet som finns i Ockelbo. I L G Hollsten AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hollsten, Lars Göran som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hollsten, Anna Sofia Birgitta som är född 1964 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Olsson, Charlotta Anna Kristina som är född 1970 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med L G Hollsten AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå L G Hollsten AB på telefon .

Bolaget skall bedriva skärande bearbetning och försäljning av mekaniska produkter och handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är L G Hollsten AB av bolagstypen Aktiebolag.

L G Hollsten AB är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Ockelbo arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

L G Hollsten AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-08-03 och L G Hollsten AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-08-03.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för L G Hollsten AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

L G Hollsten AB har 556612-7535 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.