AB Ducera Print

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ockelbo och AB Ducera Print är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och AB Ducera Print är ett av dem. Statusen för AB Ducera Print är att Bolaget är aktivt.

AB Ducera Print är ett Aktiebolag och skapades 2001-07-23. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Ockelbo där företaget finns i jobbar för att företag som AB Ducera Print ska trivas.

AB Ducera Print är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-08-27. I Ockelbo så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tryckeri, produktion, distribution och konsultationer inom marknadsföringsområdet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att AB Ducera Print är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-08-27.

Idag är AB Ducera Print Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Ockelbo.

Vill man komma i kontakt med AB Ducera Print så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 026-102400.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med AB Ducera Print är Litzell, Bo Nils som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Litzell, Karin Elisabeth som är född 1957 och har titeln Suppleant, Engblom, Björn Lars-Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, Ljungkrantz, Thomas Ingemar som är född 1968 och har titeln Revisorssuppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

AB Ducera Print har 556613-2113 som sitt organisationsnummer.