Björnstommen AB

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Björnstommen AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Ockelbo här finns det många olika Aktiebolag. Björnstommen AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Ockelbo jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

Björnstommen AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556614-3748.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Björnstommen AB på följande adress Katarina Bröms v. 24, 816 95, Åmotsbruk.

Björnstommen AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Björnstommen AB så sitter följande personer i styrelsen: Andersson Wik, Karl-Åke som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Åström, Britt Eva Christina som är född 1945 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall köpa och sälja skog, tillverka stommar för husbyggnationer samt utföra snickeriarbeten. Bedriva skogsvård såsom markberedning, plantering, röjning, skogsgödsling, dikning, inköp och administration. Jaktvårdsarbete såsom administration och planering, guidning och jaktuppdrag ävensom idka därmed förenlig verksamhet.