Conny Blom Skogsentreprenad AB

Gävleborgs län

Information

Conny Blom Skogsentreprenad AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Ockelbo som är den kommunen där Conny Blom Skogsentreprenad AB finns. I Ockelbo så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Conny Blom Skogsentreprenad AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Conny Blom Skogsentreprenad AB har haft sedan 2001-12-31. Conny Blom Skogsentreprenad AB har funnits sedan och 2001-12-31 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Conny Blom Skogsentreprenad AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Tomtnäs 1909, 816 94, Ockelbo men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5279352.

Ockelbo arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Conny Blom Skogsentreprenad AB Privat, ej börsnoterat.

Conny Blom Skogsentreprenad AB har idag 556617-1111 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Conny Blom Skogsentreprenad AB

Bolaget skall bedriva skogsentreprenadverksamhet, skogskörning med häst samt äga och förvalta fast egendom och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Conny Blom Skogsentreprenad AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Blom, Sven Conny som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Fernaeus, Eivor Elisabet som är född 1951 och har titeln Suppleant, Eriksson, Berndt Tommy som är född 1946 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .