Puffen Assistans i Ockelbo AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ockelbo och Puffen Assistans i Ockelbo AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Puffen Assistans i Ockelbo AB är ett av dem. Statusen för Puffen Assistans i Ockelbo AB är att Bolaget är aktivt.

Puffen Assistans i Ockelbo AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-11-13. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Ockelbo där bolaget finns i jobbar för att bolag som Puffen Assistans i Ockelbo AB ska trivas.

Puffen Assistans i Ockelbo AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-01-23. I Ockelbo så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva personlig assistans, hushållsnära tjänster och äga och förvalta fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Puffen Assistans i Ockelbo AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-01-23.

Idag är Puffen Assistans i Ockelbo AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ockelbo.

Vill man komma i kontakt med Puffen Assistans i Ockelbo AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0297-44015.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Puffen Assistans i Ockelbo AB är Thomé, Anita Elisabet som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Eva Kristina som är född 1960 och har titeln Suppleant, Lestander, Ida Anna Margareta som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

Puffen Assistans i Ockelbo AB har 556618-8578 som sitt organisationsnummer.