SkogsJämten i Fullsjön Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

SkogsJämten i Fullsjön Aktiebolag är en verksamhet som finns i Ockelbo. I SkogsJämten i Fullsjön Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Elfsberg, Bength Johan som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Elfsberg, Sven-Thor som är född 1990 och har titeln Suppleant, Broomé, Per Rune Staffan som är född 1950 och har titeln Revisor, Bollnäs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med SkogsJämten i Fullsjön Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå SkogsJämten i Fullsjön Aktiebolag på telefon 070-2435911.

Föremålet för bolagets verksamhet är att be driva skogsvård, handel med avverkningsrätter, skogsavverkningsuppdrag, maskin- entreprenad, kapitalförvaltning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är SkogsJämten i Fullsjön Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

SkogsJämten i Fullsjön Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Ockelbo arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

SkogsJämten i Fullsjön Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-02-18 och SkogsJämten i Fullsjön Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-02-18.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för SkogsJämten i Fullsjön Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

SkogsJämten i Fullsjön Aktiebolag har 556619-5292 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.