Henrik Hansson Skogstransporter AB

Gävleborgs län

Information

I Ockelbo finns det ett Aktiebolag som heter Henrik Hansson Skogstransporter AB. Det finns flera verksamheter som liknar Henrik Hansson Skogstransporter AB i Gävleborgs län. Ockelbo är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Henrik Hansson Skogstransporter AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-04-16 och det finns flera verksamheter som är det i Gävleborgs län.

Sedan 2002-01-28 så har Henrik Hansson Skogstransporter AB varit registrerat och sedan 2002-04-16 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Henrik Hansson Skogstransporter AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Ockelbo.

Vill man komma i kontakt med Henrik Hansson Skogstransporter AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Henrik Hansson Skogstransporter AB så kan ni göra det på 0297-41670.

Bolagets verksamhet ska vara att bedriva skogstransporter och åkeriverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Hansson, Henrik Lars Erik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Lars Sören som är född 1944 och har titeln Suppleant, Thoresson, Nils Stefan som är född 1951 och har titeln Revisor, T Hultin Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Henrik Hansson Skogstransporter AB har 556622-7012 som sitt organisationsnummer.