Crister Johansson Bygg i Ockelbo AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva snickeriverksamhet som uppföra nybyggnader och utföra renoveringar samt bedriva uthyrning och förvaltning av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Crister Johansson Bygg i Ockelbo AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ockelbo så är Crister Johansson Bygg i Ockelbo AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Ockelbo arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ockelbo och i Gävleborgs län. Redan 2002-09-18 så skapades Crister Johansson Bygg i Ockelbo AB och företaget är har F-skattsedel Crister Johansson Bygg i Ockelbo AB har haft det sedan 2002-10-17.

Crister Johansson Bygg i Ockelbo AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-10-17

556632-4223 är organisationsnummret för företaget som finns i Ockelbo.

Just nu är Crister Johansson Bygg i Ockelbo AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Crister Johansson Bygg i Ockelbo AB så går det att nå dem via telefon på 0297-41093 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Crister Johansson Bygg i Ockelbo AB är Johansson, Bo Crister som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Anette Elisabeth som är född 1959 och har titeln Suppleant, Olsson, Charlotta Anna Kristina som är född 1970 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .