Omera Förvaltning AB

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Omera Förvaltning AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Ockelbo här finns det många olika Aktiebolag. Omera Förvaltning AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Ockelbo jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

Omera Förvaltning AB är momsregistrerat sedan2003-06-07 och har organisationsnummer 556636-7206.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0297-42780 alternativt besöka eller skicka post till Omera Förvaltning AB på följande adress Jon Jonsv. 6, 816 31, Ockelbo.

Omera Förvaltning AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2003-06-07.

I Omera Förvaltning AB så sitter följande personer i styrelsen: Hedlund, Lars Axel som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Hedlund, Lena Anette som är född 1961 och har titeln Suppleant , Hedlund, Lena Margareta som är född 1959 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning samt handel med värdepapper och skogsmaskiner ävensom idka därmed förenlig verksamhet.