Per Westrins Åkeri Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Per Westrins Åkeri Aktiebolag är en verksamhet som finns i Ockelbo. I Per Westrins Åkeri Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Westrin, Per Harald som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Brink, Annica Marianne Christine som är född 1972 och har titeln Suppleant, Rosén, Marie Louise som är född 1949 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Per Westrins Åkeri Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Per Westrins Åkeri Aktiebolag på telefon 070-3978679.

Bolaget skall utföra transporter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Per Westrins Åkeri Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Per Westrins Åkeri Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Ockelbo arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Per Westrins Åkeri Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-05-08 och Per Westrins Åkeri Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-05-08.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Per Westrins Åkeri Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Per Westrins Åkeri Aktiebolag har 556637-2412 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.