Lingbo Textilinredning AB

Gävleborgs län

Information

556639-8839 är organisationsnummer för bolaget Lingbo Textilinredning AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lingbo Textilinredning AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ockelbo som är den kommunen som Lingbo Textilinredning AB finns i.

Lingbo Textilinredning AB har varit registrerat sedan 2003-02-20 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-03-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lingbo Textilinredning AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-03-20.

Lingbo Textilinredning AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ockelbo som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lingbo Textilinredning AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Lingbo Textilinredning AB så kan ni göra det på telefon genom 0297-50625 eller genom brev på följande adress:
N. Lingbov. 18, 816 92, Lingbo

Bolaget skall bedriva handel med textilvaror, tillverkning och handel av textilinredning och övrig inredning av lokaler samt idka därmed förenlig verksamhet. Därutöver skall bolaget idka kapitalförvaltning och fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lingbo Textilinredning AB och det är Pierre, Åsa Margareta som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Pierre, Lars Göran Axel som är född 1949 och har titeln Suppleant, Svensk, Jan Anders som är född 1963 och har titeln Revisor, Lööv, Lars Olof som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,