Humlans HVB AB

Gävleborgs län

Information

Humlans HVB AB är ett av många bolag som finns i Ockelbo. Det är nämligen den kommunen som Humlans HVB AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Humlans HVB AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2003-03-27.

Humlans HVB AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2003-03-18. Men sedan 2008-04-03 så har Humlans HVB AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Humlev. 18, 816 30, Ockelbo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Humlans HVB AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0297-571940.

Ockelbo arbetar för att bolag som Humlans HVB AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Humlans HVB AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Gävleborgs län.

Bolaget skall driva hem för vård eller boende enligt socialtjänstlagen, förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Humlans HVB AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Humlans HVB AB och det är följande personer, Magnusson, Anna-Karin som är född 1961 och har titeln VD, Magnusson, Robert Stefan som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Anna-Karin som är född 1961 och har titeln Suppleant, Barle, Björn Christer som är född 1945 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Humlans HVB AB är 556641-8165.