ÅGes Bud & Transport AB

Gävleborgs län

Information

ÅGes Bud & Transport AB är ett av många bolag som finns i Ockelbo. Det är nämligen den kommunen som ÅGes Bud & Transport AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

ÅGes Bud & Transport AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2003-08-04.

ÅGes Bud & Transport AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2003-07-02. Men sedan 2003-08-04 så har ÅGes Bud & Transport AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Hedv. 6, 816 31, Ockelbo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ÅGes Bud & Transport AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-3413446.

Ockelbo arbetar för att bolag som ÅGes Bud & Transport AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för ÅGes Bud & Transport AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Gävleborgs län.

Bolaget skall utföra budbilstransporter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för ÅGes Bud & Transport AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till ÅGes Bud & Transport AB och det är följande personer, Gunnarsson, Åsa Carina Birgitta som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnarsson, Lars Peter som är född 1959 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Olsson, Charlotta Anna Kristina som är född 1970 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för ÅGes Bud & Transport AB är 556645-8302.