Österbacken Taxi AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ockelbo och Österbacken Taxi AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Österbacken Taxi AB är ett av dem. Statusen för Österbacken Taxi AB är att Bolaget är aktivt.

Österbacken Taxi AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-07-23. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Ockelbo där företaget finns i jobbar för att företag som Österbacken Taxi AB ska trivas.

Österbacken Taxi AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-09-18. I Ockelbo så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva och äga taxirörelse, bedriva skogsentreprenad, äga och förvalta aktier och andra värdepapper samt fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Österbacken Taxi AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-09-18.

Idag är Österbacken Taxi AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Ockelbo.

Vill man komma i kontakt med Österbacken Taxi AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3362516.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Österbacken Taxi AB är Vester, Johan Olof som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Vester, Anna Erika som är född 1970 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Leif Peter som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Österbacken Taxi AB har 556646-2643 som sitt organisationsnummer.