Ståhab AB

Gävleborgs län

Information

Ståhab AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Ockelbo som är den kommunen där Ståhab AB finns. I Ockelbo så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ståhab AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Ståhab AB har haft sedan 2004-04-22. Ståhab AB har funnits sedan och 2004-04-22 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Ståhab AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Hagv. 32, 816 31, Ockelbo men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0297-41011.

Ockelbo arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Ståhab AB Privat, ej börsnoterat.

Ståhab AB har idag 556658-3877 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Ståhab AB

Bolaget ska utföra anläggningsarbete inom schakt- och transportbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Ståhab AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Stålberg, Lars Gunnar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Stålberg, Kerstin Monica som är född 1959 och har titeln Suppleant, Lestander, Ida Anna Margareta som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .